Μαρινάκης: «Θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ ως αντιπρόεδρος, για να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα»

19:30 | 12/07/2022

Αντίθετος με την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για τον νέο αρχιδιαιτητή είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Λίγκας, λέγοντας πως θα ζητήσει γραφείο στην ΕΠΟ.

Γραφείο στην ΕΠΟ θα ζητήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, κατά την διάρκεια του Δ.Σ της Super League για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει πρόεδρος της ΚΕΔ ο Στέφεν Μπένετ, ώστε να δει τι γίνεται εκεί μέσα.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιος είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;

Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».

Πρόκειται για μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δεν θέλουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.