Μαρτίνς: «Δεν μας φοβίζει ο Μουρίνιο»

20:55 | 25/11/2019

Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα στο Λονδίνο, αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες του, περιμένοντας ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι αλήθεια πως είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό γιατί είχαμε λίγο χρόνο από το Σάββατο που είχαμε το ματς. Όντως γνωρίζουμε τον προπονητή της Τότεναμ και όντως ξέρουμε λίγα στοιχεία αλλά και αυτός το ίδιο καθώς θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι καλός προπονητής αλλά τίποτα δεν μας φοβίζει».

Οσον αφορά στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι κάτι διαφορετικό και δεν θα επηρεάσει το ματς με την Τότεναμ. Περιμένουμε μια αντίδραση από το αρνητικό αποτέλεσμα του Σαββάτου. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να είμαστε εδώ και δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν να αντιδρούν στις δύσκολες στιγμές. Να σας θυμίσω ότι πριν τέσσερις μήνες αν κάποιος άκουγε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και εντός στόχου στο Champions League θα ήταν ευχαριστημένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είπε για Ολυμπιακό και Ζλάταν ο Μουρίνιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.