Μαρτίνς: «Μετά τον Μανωλά, αυτά τα δώρα περιμένω από τον Άγιο Βασίλη»

20:28 | 17/12/2021

Μετά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά που θα μπορούσε να υπολογιστεί εύκολα ως ένα πρόωρο γαλαντόμο δώρο του... Άγιου Βασίλη προς τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε από τη Nova τι άλλο περιμένει. Κι αφού χαμογέλασε έκανε μια εξαιρετική... ντρίμπλα.

«Το... δώρο που περιμένω από τον Άγιο Βασίλη είναι να κερδίσουμε τη Λαμία και τον Λεβαδειακό», είπε αρχικά ο 51χρονος κόουτς που ακολούθως αποθέωσε ξανά το υλικό που έχει στα χέρια του καθώς όπως τόνισε είναι γεμάτο σπουδαίες προσωπικότητες και χαρακτήρες, πέρα από παίκτες κλάσης.

«Θα είναι πολύ καλά δώρα για να τελειώσουμε τον χρόνο. Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι είμαι ικανοπιημένος με την ομάδα που έχω. Έχουμε σύνολο με ποιότητα και προσωπικότητες. Ακόμα και στις κακές μέρες που μπορεί έχουμε και να μη δείχνουμε ως ομάδα την ποιότητα που διαθέτουμε, υπάρχουν προσωπικότητες που είναι δεσμευμένοι με τον Ολυμπιακό και δίνουν το καλύτερο που έχουν. Παίζουν με την ψυχή τους και βοηθάνε την ομάδα. Δίνουν ό,τι έχουν. Αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται στις δύσκολες στιγμές. Κι εμείς μπορεί να περάσουμε δύσκολες στιγμές. Γι' αυτό είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους που μπορείς να στηριχθείς στην ικανότητα και τον χαρακτήρα τους όταν η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της», συμπλήρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ερωτηθείς για το ματς με τη Λαμία, ανέφερε: «Αν δεν είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί, ναι θα κρύβει παγίδες. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ακόμα και ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο αν είναι απρόσεκτος. Η Λαμία είναι μία ομάδα με προπονητή που μπορεί να βάλει δυσκολίες σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω να δω προθυμία και τα στοιχεία που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας. Θέλω να είμαστε δηλαδή μια ομάδα προσεκτική, σοβαρή, με γρήγορη αντίδραση στη χαμένη μπάλα, με καλή κυκλοφορία και συγκέντρωση. Φυσικά να πρέπει να είμαστε καλοί στην τελική πάσα και στην εκτέλεση. Αν δεν τα κάνουμε μπορεί να μας βλάψει οποιοσδήποτε. Η Λαμία είναι μια ομάδα που έκανε πολύ καλό ματς με τον ΠΑΟΚ. Τα παίρνει ένα προς ένα τα ματς και αντιδρά όπως πρέπει. Είναι προσεκτική και μπορεί να κρύψει κινδύνους για τους αντιπάλους της. Είναι σοβαρή και οργανωμένη. Ο προπονητής της Λαμίας ξέρει πως να αντιμετωπίσει τον καθένα, κι εμάς φυσικά. Θα πρέπει να περιμένουμε πως η Λαμία, που είναι ποιοτική ομάδα, ξέρει λόγω του προπονητή της τον τρόπο να μας βλάψει. Όμως εξαρτάται από 'μας. Πρέπει να δουλεψουμε. Θα είναι δύσκολο, όχι απλό ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Μην επιτρέψουμε να επιβάλλει τον ρυθμό του αλλά εμείς να το κάνουμε».

Τέλος ο Μαρτίνς είπε ότι ο Βαλμπουενά είναι πια διαθέσιμος σε αντίθεση με τον Καρμπόβνικ και τη μεγάλη αμφιβολία του Μαντί Καμαρά.

Πηγή: Sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.