Μαρτίνς: «Ολα δείχνουν πως θα παίξει ο Σωκράτης στον τελικό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι παρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Ο πρώτος προπονητής με δύο σερί νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αν θα είναι κίνητρο γι' αυτόν: "Όχι, γιατί δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι παίζουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για εμάς και για τον κόσμο, δεν θέλουμε τίποτα άλλο για να μας δώσει κίνητρο να το παλέψουμε.

Για τον Παπασταθόπουλο και πώς επηρεάζει τα πλάνα του: "Τα πλάνα μας θα τα αλλάξει, όχι και η στρατηγική μας. Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα είναι παρών, θα περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες για τελική απόφαση. Τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν, όχι και η στρατηγική του παιχνιδιού".

Για τον τελικό σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως γενικότερα ένας τελικός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο, που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και πιο συγκεντρωμένη θα κερδίσει και το παιχνίδι. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε την ποιότητα μας. Οι τελικοί κρίνονται σε λεπτομέρειες. Να είμαστε αποφασιστικοί, να έχουμε ευστοχία και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται".

Για την έλλειψη κόσμου στις κερκίδες: "Είμαι λυπημένος. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό με κόσμο στις κερκίδες. Τους θέλουμε, τους χρειαζόμαστε, δεν έχει την ίδια γοητεία χωρίς κόσμο. Πόσο μάλλον όταν είναι τελικός Κυπέλλου. Όταν βρίσκονται εκεί δείχνουμε μεγαλύτερο πάθος. Παίζω για δεύτερη φορά σε έναν τελικό στην Ελλάδα χωρίς κόσμο, στερεί τη γοητεία. Είναι δυσάρεστο".

Για το αν κρύβει εκπλήξεις: "Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, δεν μπορούν να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για συστήματα και τακτικές. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τα συστήματά μας και ότι μπορεί να αλλάξουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως και εμείς τα δικά του. Δεν μπορούν να γίνουν πολλές εκπλήξεις. Ο Πέδρο γνωρίζει τον Πάμπλο και το αντίθετο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι προπονητές είναι να αναλύσουν τα δεδομένα και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους".

Για το γήπεδο και τον Ελ Αραμπί: "Ο Γιουσέφ είναι καλά, θα είναι καλά εκτός αν συμβεί το αντίθετο. Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτούμε ότι δεν θα είναι έτοιμος. Ελπίζουμε να έχουμε το ίδιο επίπεδο με το τελευταίο μας ματς στο ΟΑΚΑ στο 1-5 κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είναι οι διαστάσεις πρόβλημα, τις ίδιες έχουμε και στο Καραϊσκάκης. Είναι σε καλή κατάσταση το γήπεδο. Έχουμε δύο καλές ομάδες, ελπίζουμε να γίνει ένας καλός τελικός".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.