Μαρτίνς: «Προσεκτικοί για να προκριθούμε»

17:33 | 20/07/2021

Τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τη Νέφτσι.

Η… περιπέτεια των Πειραιωτών στο φετινό Champions League αρχίζει την Τετάρτη (21/07) και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική απέναντι στους Αζέρους για να περάσει. Αναλυτικά είπε:

Αν κρίνει ότι η ομάδα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο:

«Η ομάδα είναι καλά, έχει δουλέψει πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι παρόλο που είμαστε στην αρχή και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Δουλεύουμε όμως σε ταχύτατο ρυθμό σε σχέση με την εποχή που βρισκόμαστε και είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τον Βαλμπουενά:

«Ο Ματιέ είναι καλά προπονείται κανονικά την τελευταία εβδομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και είναι έτοιμος για το παιχνίδι».

Για την επιστροφή με κόσμο και για το αν το ρεκόρ των νικών στα προκριματικά είναι εγγύηση πρόκρισης ή δημιουργεί «ανησυχία»:

«Είναι συμβολική ημέρα, θα επιστρέψει ο κόσμος μας. Θέλω να ξαναπώ ότι το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο. Είναι παιχνίδι που έχει ανάγκη το πάθος των φιλάθλων. Εμείς δουλεύουμε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο και στο σύλλογο. Θα μας βοηθήσουν και πρακτικά διότι μας ωθούν, μας μεταφέρουν ενέργεια και μας οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Φυσικά χρειάζεται και η δική μας προσπάθεια για να μπορέσουμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την αλλαγή του κανονισμού με τα εκτός έδρας γκολ:

«Είναι μεγάλη αλλαγή. Κατά καιρούς ήταν κάτι που ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες. Επίσης όταν το ματς κρινόταν στις παρατάσεις, το γκολ καθόριζε ένα αποτέλεσμα και κυρίως την τύχη των μεγάλων ομάδων. Ήταν ένα είδος προστασίας για τις μεγάλες ομάδες, τώρα τα ματς θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικά για όλους ανεξαρτήτως δυναμικότητας».

Για τη Νέφτσι:

«Περισσότερο φυσικά ασχολούμαι με τη δική μας ομάδα, αλλά εννοείται ότι έχω μελετήσει τη Νέφτσι, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, αξίζει το σεβασμό μας, έχει διεθνείς παίκτες και έκανε καλά ματς για να προκριθεί. Εμείς μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά για να μπορέσουμε να προκριθούμε θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικοί να παίξουμε όπως ξέρουμε και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.