Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Μανέ

14:27 | 06/01/2020

Ο σταρ της Λίβερπουλ δείχνει τεράστιο μεγαλείο ψυχής με τις δηλώσεις του.

Πολλοί χλεύασαν τον Σαντιό Μανέ, επειδή κυκλοφόρησε μια φωτογραφία, που τον δείχνει να έχει κινητό τηλέφωνο με σπασμένη οθόνη.

Υπήρξαν εκείνοι που αναρωτήθηκαν και κορόιδεψαν γιατί ο Σενεγαλέζος δεν έχει αγοράσει ένα καινούργιο, αφού έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Ο Αφρικανός, έτσι, έδωσε την αποστομωτική του απάντηση σε συνέντευξη του. Αναλυτικά είπε: «Όταν ήμουν μικρός, η οικογένειά μου πεινούσε. Έπρεπε να δουλέψω στα χωράφια για να ζήσουμε και περάσαμε δύσκολες στιγμές για να επιβιώσουμε. Ακόμη και ποδόσφαιρο μικρός έπαιζα ξυπόλυτος. Πλέον όμως που κερδίζω αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο, μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου.

Γιατί να έχω 10 Ferrari, 20 διαμαντένια ρολόγια ή δύο ιδιωτικά τζετ. Τι θα σήμαιναν για μένα ή για τον κόσμο αυτά; Προτιμώ με τα χρήματά μου να χτίσω σχολεία, ένα γήπεδο, να προσφέρω ρούχα, παπούτσια και τροφή σε ανθρώπους που είναι φτωχοί.

Επίσης προσφέρω 70 ευρώ το μήνα σε κάθε άτομο σε μια φτωχή περιοχή της Σενεγάλης. Δεν έχω καμία ανάγκη να διαθέτω πολυτελή αυτοκίνητα ή σπίτια. Προτιμώ αντ’ αυτών οι συνάνθρωποί μου να παίρνουν ένα μερίδιο από όσα πρόσφερε σε μένα η ζωή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.