«Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου»

20:40 | 08/03/2018

Στην εξαιρετικά καλή εικόνα που είχε η νικηφόρα αναμέτρηση του Εργοτέλη κόντρα στην Παναχαϊκή, στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά το ματς, ο συνεργάτης του Γκώνια, Αντώνης Ανδρουλάκης και ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο προπονητής του Εργοτέλη δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνέντευξη τύπου, καθώς έκλεισε η φωνή του και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Αντ’ αυτού παραβρέθηκε ο συνεργάτης του Αντώνης Ανδρουλάκης. Ο γυμναστής της κρητικής ομάδας στάθηκε στην ποιότητα των δύο ομάδων και στην αξία της νίκης του Εργοτέλη. 

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Ανδρουλάκης τόνισε στις δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη τους νίκη. Ήταν συνέχεια του παιχνιδιού της Δευτέρας, τόσο στις νίκες, όσο και στις εμφανίσεις. Συγχαρητήρια και στην Παναχαϊκή για την παρουσία της, είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. 

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν καλύτερη η Παναχαϊκή, στο δεύτερο όμως ήμασταν εμείς και συνολικά η αναμέτρηση ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Και όχι μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά και τα δύο που παίξαμε εφέτος, απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο τρόπος της Παναχαϊκής μας επηρέασε, εμείς όμως δεν αλλάξαμε κάτι. Βελτιώσαμε την επικοινωνία μας και βρήκαμε χώρους.Στα τελευταία ματς παίρνουμε αποτελέσματα αλλά και όταν δεν είχαμε νίκες, ήμασταν κακοί. Η ομάδα εξελίσσεται και η καλή εικόνα που παρουσιάζει έχει συνέχεια. Είμαστε πλέον πάνω από τη ζώνη με δύο μεγάλες νίκες που κάναμε και ψυχολογικά είμαστε στην καλύτερή μας φάση. Θα πάμε να παίξουμε και στη συνέχεια για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό». 

Από τη δική του πλευρά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, επεσήμανε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και είχαμε μελετήσει τον Εργοτέλη. Τον εγκλωβίσαμε και στα δυο ημίχρονα. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να νικήσουμε. Θα επικαλεστώ αυτό που μου είπε ο συνάδελφός μου ότι η ομάδα του πήρε νίκη από την τύχη για πρώτη φορά.

Στόχος μας είναι να παίζουμε για να κερδίσουμε, το μετά είναι κάτι διαφορετικό. Παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε βρεθεί ψηλά, με τον τρόπο και το στυλ μας. Δεν έχουμε κάνει όλα τα παιχνίδια μας καλά, αλλά τα περισσότερα όμως είναι. Θέλουμε να έχουμε μια ταυτότητα και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΩΝΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ

Για τη μάχη που γίνεται στην κορυφή για τις θέσεις ανόδου, είπε: «Έχει πολλούς αγώνες ακόμα και μεταξύ των ομάδων που είναι μπροστά κάποια παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να αγνοούμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες έμπειρες στην κατηγορία, οι οποίες μπορούν να πάρουν βαθμούς. Εμείς αν δείτε το ρόστερ μας έχουμε ένα μωσαϊκό με διαφορετικές ηλικίες και εμπειρίες. Με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η διαδρομή των παικτών μας δείχνουν ότι έχουν αλλάξει επίπεδο». 

Ενώ τέλος για τον Εργοτέλη επεσήμανε: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παίζει καλά και έχω πει πολλές φορές και αδικείται από τη βαθμολογία, θα μπορούσε να είναι υψηλότερα».

Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη μίλησε ο Τζέιμς Σταμόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους, ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με ενθουσιασμό και χαρά. Εμείς σαν ομάδα έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε το παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε το πλάνο μας μέχρι τέλους και βγήκαμε νικητές». 

Από αυτούς της Παναχαϊκής ο Αντώνης Αποστολόπουλος: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει εκτός έδρας. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε και συνεχίζουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.