Ματσάρα και ανατροπή του Πόρου, όρθιος στις καθυστερήσεις ο Αλμυρός

17:19 | 17/12/2022

Νίκη-ανατροπή του Πόρου με 4-3 επί του Μοσχάτου, απάντησε στον Γιούχτα ο Αλμυρός στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό!

Χορταστικές αναμετρήσεις είχαμε στα σαββατιάτικα ματς του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, ο Πόρος στο Μαρτινέγκο πήρε μεγάλη νίκη με... αγγλικό σκορ απέναντι στην ομάδα του Μοσχάτου. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Πόρος απάντησε και βρήκε τα γκολ της ανατροπής με εκπληκτικό παιχνίδι από τον Άγγελο Κατελλιανάκη που σκόραρε τρεις φορές και με το χατ-τρικ του χάρισε το πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα στο 82ο λεπτό ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό και άκρως εντυπωσιακό 4-3.

Ματσάρα έγινε και στο Γάζι, υπό το βλέμμα του Μανώλη Σουτζή, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής του Αλμυρού. Στο πρώτο ματς του Αλμυρού χωρίς τον Παπαματθαιάκη στον πάγκο, το 2-2 έγραψε την ιστορία του παιχνιδιού απέναντι στον Γιούχτα. Η ομάδα των Αρχανών προηγήθηκε με 0-2, έμεινε με 9 παίκτες μετά από τις αποβολές των Γιαλούση και Νύκταρη και ο Αλμυρός βρήκε τα γκολ της ισοφάρισης με τους Κοιλιάρα και Μπάνβο να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο 88ο και 93ο λεπτό!

Ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό στην έδρα του. Η Θύελλα Ραφήνας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, η Κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ηττήθηκε 1-0.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Εθνικός-Μαρκό 0-0

Αλμυρός-Γιούχτας 0-2

Πόρος-Μοσχάτο 4-3

ΑΟΤ-Θύελλα Ραφήνας 0-1

Φωστήρας-Κερατσίνι 1-1

Αγιος Ιερόθεος-Αρης Πετρούπολης 0-3

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.