«Ματσάρα» και ήττα στη Βοστώνη για τον Γιάννη

23:20 | 15/04/2018

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 1-0 επί των Μπακς με 113-107 στην παράταση

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «ΤD Garden» της Βοστώνης, οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν των Μπακς και του εντυπωσιακού Αντετοκούνμπο με 113-107 στην παράταση και έκαναν το 1-0 στη σειρά. 

Η ομάδα της Βοστώνης κατάφερε να κάνει το 1-0 κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, ύστερα από ένα ματς πραγματική... ματσάρα! Μεγάλη ανατροπή έγινε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν ο Τέρι Ροζίερ με τρίποντο στα 5 δέκατα του δευτερολέπτου πριν από το τέλος είχε δώσει προβάδισμα με 99-96 στους Σέλτικς.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Al Horford (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 κοψίματα) που έκανε σπουδαία δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ, την ώρα που ο Jayson Tatum (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) έκανε επίσης φοβερή προσπάθεια στην επίθεση, στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στα Playoffs. Jaylen Brown και Marcus Morris έδωσαν κι αυτοί πολύ σημαντικές λύσεις, για να πάρουν οι Celtics το πρώτο ματς της σειράς μπροστά στο κοινό τους. 

Δείτε το τρίποντο του Μίντλετον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.