Ματσάρα και όλα ανοιχτά!

23:58 | 26/04/2022

​Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με το χορταστικό 4-3 της "επτάψυχης" Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίωρο του αγώνα στο Έτιχαντ και το 2-0 με τα δύο γρήγορα γκολ μάλλον τιμητικό ήταν. Ντε Μπρόινε στο 2' και Ζεσούς στο 11' έβαλαν την ομάδα του Γκουαρδιόλα μπροστά, αλλά η Ρεάλ όσο κακή κι αν είναι όταν έχει Μπενζεμά μπροστά δεν έχει να φοβάται τίποτα. Στο 33' με τρομερό πλασέ στην κίνηση μείωσε για τους Μαδριλένους και τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι.

H Σίτι δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να κυριαρχεί, μπήκε το ίδιο δυνατά και στο β' μέρος και στο 53' ο Φοντέν πέτυχε το τρίτο γκολ δίνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων. Η Ρεάλ, όμως, ήταν "επτάψυχη" και κόντρα στη ροή του αγώνα μείωσε δύο λεπτά μετά με τον Βινίσιους.

Παρά τη νέα μείωση του σκορ η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε και τέταρτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα σε φάουλ πάνω στον Ζιντσένκο και ο Μπερνάρντο Σίλβα εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να αφήσει άγαλμα τον Κουρτουά κάνοντας το 4-2.

Η Ρεάλ έμεινε ζωντανή για τη ρεβάνς και πήρε το 4-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπενζεμά και το 41ο του σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της "βασίλισας". Στο 82' το χέρι του Λαπόρτ έφερε τον Μπενζεμά στην άσπρη βούλα του πέναλτι και με εκτέλεση αλά Πανένκα διαμόρφωσε το τελικό και χορταστικό 4-3.

Η Σίτι ήταν καλύτερη με κλασικές ευκαιρίες, αλλά η Ρεάλ παρά την κακή βραδιά έφυγε με ένα σκορ που την κρατάει ολοζώντανη ενόψει της ρεβάνς στο Μπερναμπέου, για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.