Ματσάρα στις Αρχάνες και επική πρόκριση για τον Γιούχτα!

19:42 | 26/04/2023

Με το... αγγλικό 5-3 (στην παράταση) οι «πράσινοι» πήραν το εισιτήριο για το Final-4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο Αλμυρός μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Γιούχτας ήταν αυτό που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ, ενώ πριν συμπληρωθεί το μισάωρο ο Γκίνη έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 35ο λεπτό ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Φραγκουλάκης σε διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να μειώσει από την άσπρη βούλα. Λίγο αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στο 40' ο Αλμυρός κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Πιερζιάκομι από τον Κόλλια, με τον Κατσικοκέρη να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1.

Στο 72ο λεπτό ο Αλμυρός έφερε το ματς στα ίδια με τον Κατσικοκέρη να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, διαμορφώντας το 2-2. Και μη νομίζετε ότι δεν είχε κι άλλο! Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε ο τρομερός Αλμυρός έφερε τούμπα το ματς με περιπετειώδη τρόπο. Όλα έδειχναν πρόκριση της ομάδας του Γαζίου, αλλά ο Γιούχτας βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Γελαδάρη, ο οποίος έκανε το 3-3 κι έστειλε το συγκλονιστικό παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων. Ο Ροβίθης με την έναρξη της παράτασης έκανε το 4-3 και στο 116' ο Δωματάς διαμόρφωσε ττο χορταστικό 5-3 που χάρισε την χιτσκοκική πρόκριση στον Γιούχτα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.