Ματσάρα στο Περιστέρι και νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΣ

21:40 | 16/03/2024

Buzzer-beater παραμονής με Βέργο!

Με γκολ του Νίκου Βέργου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και έκανε πολύ σημαντικό βήμα παραμονής στη Super League.

Ο ΠΑΣ μπήκε φουριόζος στο ματς, είχε δοκάρι στο 4′ με κεφαλια του Τζίμα, ο οποίος άγγιξε ξανά το γκολ στο 6′ με κοντινή προβολή, αλλά από το VAR αποφασίστηκε ότι δεν πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή.

Η επόμενη αξιόλογη φάση έγινε στο 27′, όταν ο Ριένστρα έκανε το σουτ και ο Τζαβέλλας απομάκρυνε, ενώ στο 34′ το σουτ του Παμλίδη κόντραρε και η μπάλα πέρασε πολύ κοντά από το δοκάρι του Μαρκετζάνι, καταλήγοντας σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, στην πρώτη τελική του προσπάθεια, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με σουτ του Έντερ στο 37′.

Η ομάδα του Περιστερίου άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 45+5′, όταν ο Τζαβέλλας εκτέλεσε φάουλ και ο Σούλης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε τη διάταξη σε 4-4-2 και δικαιώθηκε στο 49′ χάρη στο δυνατό εκτός περιοχής πλασέ του Παμλίδη.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 61′ ο ανενόχλητος Τζαβέλλας, ύστερα από διώξιμο του Σούλη και κόντρα στα σώματα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 73′ με το γύρισμα του Λέο (έδιωξε σε κόρνερ ο Μαρκετζάνι) και άγγιξε το γκολ στο 85′ με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει την κεφαλιά του.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Εραμούσπε πέτυχε την πολυπόθητη ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά, συνδυάζοντας ιδανικά την επιστροφή του έπειτα από έναν περίπου μήνα απουσίας.

Τελικά, το παιχνίδι είχε νικητή κι αυτός ήταν ο Ατρόμητος. Ο Κούντε έβγαλε ωραία μπαλιά στο 90+5′, ο Σούλης δεν έκανε καλή έξοδο και ο Βέργος έγραψε το 3-2 με σπουδαίο πλασέ. Πιο κοντά στην παραμονή οι μεν, πιο κοντά στον υποβιβασμό οι δε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Koύντε, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.