Μαυροπάνος: «Ήταν η καλύτερη στιγμή για να σκοράρω το πρώτο μου γκολ στην Premier League»

12:30 | 29/12/2023

Ο Ντίνος Μαυροπάνος παραδέχθηκε πως ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του για να σκοράρει το πρώτο γκολ με την Γουέστ Χαμ αλλά και στην Premier League γενικότερα.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην χθεσινή επικράτηση της Γουέστ Χαμ με 2-0 στην έδρα της Άρσεναλ, αφού ήταν εκείνος που διπλασίασε με κεφαλιά τα τέρματά της ομάδας του στο 55ο λεπτό δίνοντάς της σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του αγώνα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που σκόραρε με μία τρομερή κεφαλιά, τόνισε πως ήταν η καλύτερη δυνατή στιγμή για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Premier League γενικότερα ενώ παραδέχθηκε πως το γκολ του ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει το κλαμπ στις στατικές φάσεις.

«Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για την Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Premier League γενικότερα. Παίξαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά τις στημένες φάσεις και σήμερα πετύχαμε γκολ από μία τέτοια. Η δουλειά όλων ήταν τρομερή. Το πνεύμα της ομάδας ήταν φανταστικό και δουλέψαμε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε μερικές αντεπιθέσεις και αυτές μας έδωσαν τα γκολ».

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.