Μαζί στον Εργοτέλη, μαζί στην Εθνική...

SMS
21:00 | 09/11/2018

Καρέλης και Μπουχαλάκης κλήθηκαν στην Εθνική του... Άγγελου Αναστασιάδη. Δείτε πόσες φορές έπαιξαν μαζί στους «κιτρινόμαυρους» οι δύο Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στις πρώτες κλήσεις του στη «γαλανόλευκη» τον Νίκο Καρέλη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Οι δύο ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ακαδημία του Εργοτέλη και τους ενώνουν πολλά…

Μπορεί να είναι, βέβαια, κοντά ηλικιακά, ωστόσο είναι αλήθεια πως στους «κιτρινόμαυρους» δεν αγωνίστηκαν μαζί και πολύ. Για την ακρίβεια βρέθηκαν στην ίδια ενδεκάδα για λίγα λεπτά μόνο.

karel-mp.jpg#asset:48819

Ο 26χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο 25χρονος μέσος του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκαν σε ίδιο παιχνίδι του Εργοτέλη μόνο μία φορά. Ο πρώτος αγωνίστηκε στον ηρακλειώτικο σύλλογο από το 2007 έως το 2012 και ο δεύτερος από το 2010 μέχρι το 2014.

Οι δυο τους, έτσι, συνυπήρξαν στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι την περίοδο 2011-2012 για τη 13η αγωνιστική της Super League. Στις 11 Δεκεμβρίου 2011 οι Κρητικοί υποδέχτηκαν την Δόξα Δράμας και τη νίκησαν 2-1. Ο Καρέλης πέρασε στην αναμέτρηση στο 65’ στη θέση του Κουτσιανικούλη και ο Μπουχαλάκης στο 89’, αντικαθιστώντας τον Φραγκουλάκη. Έχουν, βέβαια, κοινή θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες και πλέον έλαβαν προσκλητήριο και για την Ανδρών.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.