Με Αδάμο το τελευταίο «διπλό» στα Γιάννινα

SMS
07:52 | 29/11/2018

Ο Παύλος Αδάμος είχε… υπογράψει την τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Όμιλος σε 22 επισκέψεις στους Ζωσιμάδες έχει πανηγυρίσει 3 φορές. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν πριν από σχεδόν 18 χρόνια και μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη αυτή με σκορ 1-2 ήταν ο νυν team manager των «ασπρόμαυρων», Παύλος Αδάμος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου 2001 για την 14η «στροφή» της Α’ Εθνικής. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του ηρακλειώτικου συλλόγου είχε διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με «καρφωτή» κεφαλιά στο 80’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μουνιόζ.

Ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί στο 46’ με τον Μαρινάκη για να ισοφαρίσει για τους «κυανόλευκους» προσωρινά ο Γήτας στο 62’. Με τους ηττημένους έπαιζαν τότε ο τωρινός τεχνικός του Ηροδότου, Αρμάντο Φουτσίνι, και αυτός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Μπεκιάι, Αδάμος, Μητσόπουλος, Κώτσιος, Σταυρακάκης, Νιόπλιας, Μουνιόζ (89’ Αλεξούδης), Διγκόζης, Κιάσσος, Μαρινάκης (68’ Μάουρο), Γκόμες (82’ Κατσαβός).

Δείτε το σχετικό video με τα καλύτερα στιγμιότυπα. Στα αξιοσημείωτα, μάλιστα, είναι πως τον αγώνα περιγράφει για το συνδρομητικό κανάλι ο νυν διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.  

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.