Με αισιοδοξία οι γυναίκες του ΟΦΗ

22:20 | 12/10/2019

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ο Όμιλος.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή στη 1 στο Ατσαλένιο την Λάρισα για την πρώτη αγωνιστική και θέλει να μπει νικηφόρα στη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και υπάρχει πίστη ότι θα τα καταφέρει.

Η Μαρία Αραβιάκη, η οποία πέρσι με 17 γκολ οδήγησε στην άνοδο τον ΟΦΗ από την Β’ στην Α' Εθνική, είπε στη σελίδα του Ερασιτέχνη: «Η Λάρισα είναι μια σκληρή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μου είναι και φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρσι, με κάποιες επιλεκτικές προσθήκες που έγιναν. Ο στόχος της ομάδας, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει να βοηθήσει την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε».

Από την πλευρά της, η Μαίρη Κοκοτσάκη, υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δυνατό στην κατηγορία. Η Λάρισα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχουε κάνει πολύ καλή προετοιμασία.

Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.