Με ανατροπή στην ανατροπή στους «16» η Ελβετία

23:08 | 02/12/2022

Η Ελβετία νίκησε με το χορταστικό 3-2 τους Σέρβους σε ματσάρα με ανατροπές και πέρασε ως δεύτερη, πίσω από τη Βραζιλία, στους "16" του Μουντιάλ.

Η Ελβετία έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν ήταν εκείνη που... επιβίωσε στο «ροντέο» του «Stadium 974» της Ντόχα, επικρατώντας με 3-2, σε ένα ματς με δύο ανατροπές, αμέτρητες φάσεις, πάρα πολλά νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (συνολικά 10 κίτρινες κάρτες) και κατέλαβε τη 2η θέση στον 7ο όμιλο. Οι Σακίρι, Εμπολό και Φρόιλερ πέτυχαν τα γκολ των Ελβετών, ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση με τους Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς οι Σέρβοι, αλλά δεν έφτανε για να τους δώσει τη νίκη και την πρόκριση. Αντίπαλος της Ελβετίας την Τρίτη (6/12) στο Λουσαΐλ θα είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (55’ Γκούντελι), Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (68’ Μακσίμοβιτς), Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς (78’ Ντζούρισιτς), Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς (55’ Γιόβιτς).

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Βιντμέρ, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (69’ Ζακάρια), Σο (69’ Φερνάντες), Βάργκας (83’ Φασναχτ), Εμπολό (90’+6 Οκαφόρ).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.