Με απουσίες κόντρα στον Διαγόρα

16:18 | 27/04/2021

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος φιλοξενεί αύριο τον Διαγορά και θα προσπαθήσει να μπει με "τρίποντο" στη σειρά των πλέι οφ της Super League 2.

Τα προβλήματα, βέβαια, δε λείπουν για το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη, αφού ο Μπουτσάκης είναι τιμωρημένος, ενώ οι Νεράλ και Μποτέ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Ο Μανουσάκης έκανε και σήμερα ατομικό και η συμμετοχή του θα κριθεί πριν τη σέντρα.

Η σχετική ενημέρωση: "Έτοιμη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα play off του πρωταθλήματος της Super League 2, είναι η ομάδα μας η οποία σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα (28/04 , 15.30).

Οι "κιτρινόμαυροι" σήμερα το πρωί, προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, με το πρόγραμμα να έχει στόχο την ενεργοποίηση πριν τον αγώνα. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν προθέρμανση, δίτερμα και εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι Neral, Botte και Μανουσάκης.

Να σημειωθεί ότι απών απ' το αυριανό παιχνίδι, πλην των Neral και Botte που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους θα είναι και ο Μπουτσάκης ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει αύριο την ποινή του.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης αναμένεται να ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του αύριο πριν το ματς ποιοι θα στελεχώσουν την 20μελή αποστολή που θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Διαγόρα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.