Με αυτούς πάει στην Τούμπα ο ΟΦΗ

12:52 | 13/01/2023

Εκτός ο Στάικος, που αποχώρησε από τον ΟΦΗ, εκτός και ο Μοσκέρα - Αναλυτικά οι επιλογές του Νταμπράουσκας.

Οπως αναμενόταν ο Σαντιάγκο Μοσκέρα δεν είναι στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ εκτός είναι και ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος αποχώρησε από τον ΟΦΗ και έγινε ο τρίτος, μετά τους Μπουζούκη και Ντουρμισάι, που περνάει την πόρτα της εξόδου.

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Τούμπα:

Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Γκερέρο, Ντίκο, Μπιφουμά, Τσιλιανίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (14/1) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να συνεχίζει θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Harold Mosquera, Δημήτρης Σωτηρίου, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Tην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Perea, Mellado, Diousse, Neira, Toral, Τσιλιανίδης, Dju, Bifouma, Guerrero, Dicko»

εικόνα_Viber_2023-01-13_12-48-27-012.jpg#asset:429922

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.