Με αυτούς θα πάει στα Χανιά ο ΟΦΗ

13:35 | 08/10/2023

22 ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του ο Βάλντας Νταμπράουσκας - εκτός οι διεθνείς Καρώ και Τοράρινσον, παραμένει στα πιτς ο Χριστογεώργος

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 17.00 τα Χανιά στα Περιβόλια, σε ένα νοκ-άουτ ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ηρακλείου θα ταξιδέψει χωρίς τους Τοράρινσον και Καρώ. Θυμίζουμε ότι έπειτα από εντολή της Γ.Γ.Α και της Αστυνομίας, δεν θα βρίσκονται οργανωμένα στο γήπεδο οπαδοί του ΟΦΗ, ενώ μέχρι σήμερα (Κυριακή) παραμένει άγνωστο αν θα μεταδοθεί η αναμέτρηση. Δείτε εδώ την αποστολή των Χανίων.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον αγώνα της Δευτέρας:

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (8/10) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (9/10) αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά.

Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως οι διεθνείς, Gudmundur Thorarinsson και Αντρέας Καρώ, ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και ο Μάνουελ Καλαφάτης.

Οι Marko Bakic και Ηλίας Σημαντηράκης θα ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα μετά τον αγώνα με τα Χανιά.

Στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Bakic, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Phellype, Dicko.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.