Με χατ-τρικ του Μαχλά η τελευταία φορά!

SMS
11:30 | 01/03/2019

Ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη επί της Λάρισας μετά από σχεδόν 14 χρόνια και τα… όργια του Νίκου Μαχλά.

Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα, η οποία… παραδοσιακά δυσκολεύει τον Όμιλο, κάτι που «μαρτυρούν» και οι αριθμοί. Σε σύνολο, δηλαδή, 50 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 15 νίκες, οι Θεσσαλοί 20, ενώ ισόπαλα έχουν ολοκληρωθεί 15 παιχνίδια.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, μάλιστα, τα βρίσκει… σκούρα και ως γηπεδούχος, αφού έχει 11 επιτυχίες, ο αντίπαλος 4 και 9 αγώνες δεν έχουν αναδείξει νικητή. Στο «σπίτι» του, εξάλλου, ο ΟΦΗ κέρδισε τελευταία φορά πριν από σχεδόν 14.

Στις 16 Οκτωβρίου 2005 υποδέχτηκε τους «βυσσινί» στο Παγκρήτιο Στάδιο και επικράτησε 3-2. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος είχε πετύχει χατ-τρικ και οδήγησε τον Όμιλο στο «τρίποντο».

Στο «Γεντί Κουλέ», εξάλλου, ο ΟΦΗ κέρδισε τελευταία φορά την Λάρισα ξανά στις 16 Οκτωβρίου, αλλά το 1993, με σκορ 2-1. Τα γκολ είχαν σημειώσει τότε οι Μαρινάκης και Γεωργαμλής.

Η πιο πρόσφατη, βέβαια, νίκη των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην ΑΕΛ ήταν στις 4 Μαρτίου 2007, όταν είχε επιβληθεί του αντιπάλου της στο Αλκαζάρ για την 24η αγωνιστική της Super League 1-2, με τέρματα των Ουέλινγκτον και Ντρούλιτς.

Παρακολουθείστε το video από την τελευταία νίκη του ΟΦΗ ως γηπεδούχος απέναντι στην Λάρισα και την καταπληκτική εμφάνιση του Νίκου Μαχλά.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.