Με δύο απουσίες ο Εργοτέλης

19:34 | 25/09/2018

Ο Εργοτέλης είναι πανέτοιμος για το πρώτο του ματς στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ηρακλείου φιλοξενείται την Τετάρτη (26/09, 16.30) από τον Αήττητο Σπάτων και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει φυσικά με θετικό τρόπο την πορεία της στη διοργάνωση. Τα προβλήματα για το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου είναι δύο. Μπουρσέλης και Λαμπάκης αισθάνονται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κύπριος τεχνικός είναι οι:  Χανιωτάκης, Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξης, Μπρους,Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Καπνίδης, Έφορντ Κοζορώνης, Βουτσάς, Σταθόπουλος, Πάτας, Ροβίθης και Κουάτενγκ.

«Στόχος η νίκη»

Ο Γιάννης Μπουτσάκης, αναφερόμενος στην αυριανή συνάντηση, τόνισε: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό στόχος είναι η νίκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σ ένα αντίπαλο με τον οποίο θ’ αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας είμαι σίγουρος ότι θα μπούμε με το δεξί στους ομίλους εκεί όπου στην συνέχεια μας περιμένουν δυο δύσκολα παιχνίδι απέναντι σε δυο μεγάλες ομάδες της Super League ΠΑΟΚ και Άρη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.