Με ελληνικό χρώμα η δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

12:34 | 02/03/2018

Ξεκινούν σήμερα τις προσπάθειες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ, οι Έλληνες αθλητές.

Στη δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος, ξεκινά τις προσπάθειες της, στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία το μεσημέρι στις 12.35 θα τρέξει στον προκριματικό των 60μ.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη αναζητά μια καλή κούρσα στους προκριματικούς των 400μ., που θα πραγματοποιηθούν στις 2,12μ.μ. (ώρα Ελλάδος), ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στον ημιτελικό (21.35) και συνεπώς να βρεθεί μια ανάσα μακριά από ένα μετάλλιο. Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα αγώνισμα που δοκιμάζει για πρώτη χρονιά και ήδη φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της, καθώς έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές κούρσες τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου, όσο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.     

Από τους προκριματικούς στα 400μ. γυναικών, προκρίνονται στα ημιτελικά οι 2 πρώτες από κάθε σειρά και οι έξι ταχύτερες από όλες τις υπόλοιπες. Η Μαρία Μπελιμπασάκη αγωνίζεται στην πρώτη προκριματική κούρσα με δεύτερη καλύτερη επίδοση στα 52,28.

Στις 20.05 ώρα Ελλάδος η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα τρέψει στον προκριματικό των 60μ. εμπόδια. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ίωση με υψηλό πυρετό, παρόλα αυτά θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα. Η αυλαία της αποψινής βραδιάς για την ελληνική αποστολή κλείνει με το Έλληνα πρωταθλητή του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου. Ο 20χρονος αθλητής στις 21.35 στον τελικό του άλματος εις μήκος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει καλά άλματα πάνω από τα 8 μέτρα και να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο για τη συλλογή των μεταλλίων της Ελλάδας.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.