Με Εμπεσίλιο στο Καρπενήσι

11:06 | 18/07/2018

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ η οποία θα ταξιδεύσει για το Καρπενήσι και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στην οποία μετέχει και ο Ολλανδός Εμπεσίλιο.

Η απόφαση του Παπαδόπουλου να τον συμπεριλάβει στους 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή, δείχνει πως οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ αυξάνονται σημαντικά.

Την αποστολή του Ομίλου, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δερμιτζάκης.

Αμυντικοί: Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Μέσοι: Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κυριακίδης, Μεγιάντο, Νέιρα.

Επιθετικοί: Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σάσι.

Συνολικά η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται συνολικά 38 μέλη και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ. Κατά την παρουσία του στην κωμόπολη της Ευρυτανίας ο ΟΦΗ, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), με τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

Η επιστροφή στο Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Ιουλίου, οπότε και ο Όμιλος θα περάσει στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League. Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από με το πούλμαν της ομάδας, για το Καρπενήσι.

Η άφιξη στο Καρπενήσι είναι προγραμματισμένη για αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/7), για το λόγο αυτό και δεν θα γίνει προπόνηση, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη αύριο Πέμπτη (19/7).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.