Με εύκολη νίκη γιόρτασε την παραμονή ο ΟΦΙ

16:56 | 01/05/2022

Με ένα ευρύ σκορ ο ΟΦ Ιεράπετρας κατάφερε έστω και την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League 2.

Εύκολα και γρήγορα ο ΟΦΙ εξασφάλισε την παραμονή του στην Superleague 2. Μόλις στο 2' ο Αντερέγκεν άνοιξε το σκορ και ήδη στο 10' οι γηπεδούχοι είχαν κάνει το 2-0 με τον Βουό, Ο ίδιος παίκτης στο 20' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο καταιγιστικός ΟΦΙ έκανε το 4-0 και τελείωσε το ματς και τη σωτηρία. Στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος μείωσε στο 58' με τέρμα του Ελ Γκανάσι, με τον Αντερέγκεν με δεύτερο προσωπικό του γκολ δύο λεπτά αργότερα να γράφει το 5-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα πέντε γκολ, ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε και τέσσερα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο!

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Τορίμπιο, Ντέτλερ, Κατάλντι, Μπενίτεζ (61′ Καλλιτσουνάκης), Λεμονής (71′ Καραμπέκος), Μεσσιδόρο, Μούλερ (71′ Κόκας), Αντερέγκεν (81′ Ψάνης), Βουό (46′ Χιμένεθ)

Ζάκυνθος (Γουσέτης): Μπαρμπόπουλος, Κολεύρης (46′ Σπίρι), Ζε Εσόνο, Ηλιού, Νικολακόπουλος, Σουρμπής, Λάμπογλου, Παναγιωτόπουλος (46′ Κάρδαρης), Κάμερον, Κοναγκάγια, Ελ Γκανάσι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.