Με φόντο το Ευρωπαϊκό τέσσερις αθλητές του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε

13:03 | 18/04/2021

Τέσσερις αθλητές του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν θέση στην Εθνική Ομάδα και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15

Το Ευρωπαϊκό θα διεξαχθεί στις 27-30 Μαϊου 2021 στην Βουλγαρία, μέσω των αγώνων πρόκρισης που θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2019: Βαβίλης Στέφανος (1ος στο U15 2019), Βάνδουλα Μαρία (1η στο U11 2019), Τσάμπουρας Σταύρος (2ος στο U13 2019), Καλλέργης Κωνσταντίνος (3ος στο U13 2019).

«Είναι πολύ θετικό το ότι κάτι αρχίζει να κινείται και στην χώρα μας στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο άθλημά μας. Αυτό θέλω να τονίσω αρχικά. Όμως με προβληματίζουν οι συγκριμένες ηλικιακές κατηγορίες που έχουν από το 2019 να αγωνιστούν, αλλά και να προπονηθούν από τον Μάρτιο του 2020 -λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid19- μ’ ένα μικρό διάλειμμα των λίγων μηνών του καλοκαιριού και του φθινοπώρου που πέρασε, σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που οι προετοιμασίες των αθλητών και οι εσωτερικοί αγώνες τους γίνονται εδώ και μήνες κανονικά. Με γνώμονα λοιπόν την ασφάλεια των παιδιών μας και σε συνεργασία πάντα με τους γονείς –γιατί πρόκειται για μικρά παιδιά 13-15 χρονών- τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί για το καθένα ξεχωριστά η συμμετοχή του ή όχι στους συγκεκριμένους αγώνες. Συνεχίζουμε λοιπόν κι ευχόμαστε να τελειώσουν όλα σύντομα και οι παλαίστρες να ξαναγεμίσουν με παιδιά, γιατί ο αθλητισμός είναι μέρος της λύσης του τόσου μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Αυτό πρέπει να τα καταλάβουμε όλοι», δηλώνει με έμφαση ο προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. Παράσχος Δεσκουλίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.