Με Γιακουμάκη η Εθνική 2-0 τη Ν.Ζηλανδία

20:59 | 17/11/2023

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ήταν εξαιρετική για ένα ημίχρονο στο φιλικό 2-0 επί της Ν. Ζηλανδίας στην άδεια Ριζούπολη, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Γαλλίας. Γκολ στο ντεμπούτο του ο Κωνσταντέλιας, το άλλο ο Γιακουμάκης.

Μια καλή «προπόνηση» κι ευκαιρία για δοκιμές απ’ την πλευρά του Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει του τελευταίου αγώνα της προκριματικής φάσης με τη Γαλλία (21/11) και πολύ περισσότερο ενόψει play off, προσέφερε στην Εθνική Ομάδα το αποψινό φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη, με τη «γαλανόλευκη» ομάδα να επικρατεί άνετα με 2-0.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ανδρών ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ανοίγοντας το σκορ με ένα υπέροχο γκολ στο 10’, ενώ το δεύτερο τέρμα της Ελλάδας σημείωσε ο Γιακουμάκης στο 29’, σκοράροντας για 4η φορά στην 20ή συμμετοχή του με τα εθνικά χρώματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70’ Μπουχαλάκης) Μάνταλος (90’ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70’ Γαλανόπουλος), Κωνσταντέλιας (58’ Φούντας), Μασούρας (58’ Πέλκας), Γιακουμάκης (57’ Παυλίδης).

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Ντάρεν Μπάζλεϊ): Μ. Γουντ, Μπάιντον (83’ Σούρμανς), Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ (62’ Τζαστ), Στάμενιτς, Πέιν, Γκάρμπετ (71’ Καμπνές), Μπελ (71’ Λούις), Κ. Γουντ (46’ Γουέιν), ΜακΚόουατ (83’ Μάτα).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.