Με Γιακουμάκη η νίκη της Εθνικής

18:53 | 11/11/2020

​Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση και τα «νέα» πρόσωπα που μπήκαν στην ενδεκάδα να βρίσκουν δίχτυα σημειώνοντας τα πρώτα τέρματά τους για τη «γαλανόλευκη» ομάδα, η Εθνική νίκησε 2-1 την Κύπρο στη Ριζούπολη, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης βρήκε τον Γιακουμάκη που σούταρε με το δεξί, ο Δημητρίου απέκρουσε και ο Τζόλης πλάσαρε από κοντά για το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στη «μεγάλη» Εθνική. Στο 17΄ ο Κουρμπέλης έκανε το γέμισμα για τον Γιακουμάκη, εκείνος πήρε την μπάλα στην περιοχή και ανάμεσα σε δυο αντιπάλους τελείωσε ωραία τη φάση για το 2-0, στην παρθενική εμφάνισή του.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Ηλία για την Κύπρο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Μπάρκας, Μαυρίας (68΄ Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46΄ Λυκογιάννης), Ζέκα (46΄ Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας, Φορτούνης (46΄ Μπουχαλάκης), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46΄ Λημνιός), Γιακουμάκης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιόχαν Βάλεμ): Δημητρίου, Χ.Κυριάκου, Χ.Σιέλης (76΄ Παπαφώτης), Ν. Ιωάννου (Θ. Ιωάννου), Κατελάρης (46΄ Καρό), Χάμπος, Αντωνίου, Γκόγκιτς (46΄ Κάστανος), Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία (87΄ Τζιόνι).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.