Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Ηράκλειο;

SMS
08:10 | 13/08/2018

Το ραντεβού με τον Σκουρτόπουλο, ίσως, κρίνει την συμμετοχή του ''Greek Freak'' στον αγώνα του Ηρακλείου με αντίπαλο τη Σερβία για τα προκτιματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος θα αναμετρηθεί με αντίπαλο την Σερβία στα ''Δύο Αοράκια'', στο νέο κύκλο αγώνων για την Β’ Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. 

Μάλιστα, στο Ηράκλειο αναμένεται να έρθει η Εθνική με αρκετά από τα ''αστέρια της'', καθώς οι υποχρεώσεις των παικτών με τις ομάδες δεν θα έχουν ξεκινήσει. Σλούκας - Μάντζαρης - Πρίντεζης και Καλάθης είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο Ηράκλειο ενώ δεν θα είναι έκπληξη να δώσει το παρών και ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι με τους Σέρβους είναι πολύ σημαντικό και μπορεί «σφραγίσει» το «εισιτήριο» της πρόκρισης, στην ΕΘνική ομάδα θα ζητήσουν από τον 23χρονο διεθνή άσο να δώσει τουλάχιστον το «παρών» στην αναμέτρηση του Ηρακλείου και εν συνεχεία να αναχωρήσει για το Μιλγουόκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη μεταφέρει την... θέληση της στους Μπακς και πλέον απομένει το ραντεβού του ίδιου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, κατά την διάρκεια των διακοπών του Γιάννη στην Ελλάδα.

Απομένει να δούμε αν η θέληση του ''Greek Freak'' να αγωνιστεί με το Εθνόσημο, είναι αρκετό ώστε να του εξασφαλίσει, λίγες ημέρες παραπάνω... άδεια από τους Μπακς οι οποίοι ξεκινούν προετοιμασία στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.