​Με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός - Με Βίντα η ΑΕΚ

21:50 | 12/11/2022

Οι αποστολές Ολυμπιακού και ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (13/11, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον Ρέντη.

Ακολούθως, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τελικά τον Γκάρι Ροντρίγκες, που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο, ενώ επέστρεψε και ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος δεν έπαιξε στη Λιβαδειά για να ξεκουραστεί.

Αντίθετα, εκτός αποστολής γι΄ άλλη μια φορά είναι ο Μαρσέλο, όπως και ο Βρσάλικο, ενώ απόντες είναι και οι Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε και Ντε Λα Φουέντε.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συγκροτούν οι:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι

Στα της ΑΕΚ, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριλήφθηκε ο Βίντα, που από την Πέμπτη είχε επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό, όπως και ο ο Φαν Βερτ, με τον Ολλανδό να μπαίνει ύστερα από καιρό.

Εκτός έμεινε ο Σιμάνσκι, που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω ίωσης, ενώ ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν οι τραυματίες Ελίασον και Τσούμπερ.

Την αποστολή της Ένωσης συνθέτουν οι:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Αραούχο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.