Με Κάρσλεϊ η Αγγλία... και βλέπουμε

10:43 | 10/08/2024

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ πριν από λίγο καιρό, η αγγλική ομοσπονδία προχώρησε στην πρόσληψη του Λι Κάρσλεϊ για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, ως προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής που θα καθοδηγήσει τα «λιοντάρια».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Κάρσλεϊ διορίστηκε προσωρινός προπονητής εν όψει των αγώνων της Αγγλίας στο Nations League που ξεκινά τον επόμενο μήνα. Ο 50χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο της Αγγλίας U21 από το 2021 και κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 το 2023. Όπως τονίζεται από την αγγλική ομοσπονδία στη σχετική ανακοίνωση, ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει αρχικά την Αγγλία για τους αγώνες της τον Σεπτέμβριο, αλλά με σκοπό να παραμείνει στη θέση του όλο το φθινόπωρο, ενώ θα συνεχιστεί η αναζήτηση ενός μόνιμου προπονητή.

Ο Κάρσλεϊ αναλαμβάνει την Εθνική ανδρών μετά την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκειτ τον περασμένο μήνα ύστερα την ήττα της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 από την Ισπανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την Ιρλανδία η Αγγλία έχει επίσης έναν εντός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία τον Σεπτέμβριο, ενώ στον όμιλο της είναι και η Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.