​Με Λάμπρου χρειάζεται υπομονή

ΟΦΗ

Ο Λάζαρος Λάμπρου θα βρίσκεται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το σίριαλ αποκτά νέα επεισόδια.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι μία από τις σημαντικές εκκρεμότητες του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν. Όπως είναι γνωστό οι επικεφαλής του ΟΦΗ έχουν κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά η όποια εξέλιξη θα καθυστερήσει από τη στιγμή που ο Λάμπρου θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Δικεφάλου.

Σήμερα ήταν η "πρώτη" του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και θα αρχίσουν οι προπονήσεις προτού αναχωρήσει η αποστολή για το εξωτερικό και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Λάμπρου είναι ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον ΟΦΗ και ο Λουτσέσκου τον κάλεσε, αλλά μένει να δούμε αν τον υπολογίζει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο διαμόρφωσης του ρόστερ για τη νέα χρονιά και οι απουσίες είναι αρκετές, όπερ σημαίνει πως ο Λάμπρου επί της ουσίας έρχεται να καλύψει το κενό.

Βέβαια, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ να μη μπορεί τίποτε άλλο να κάνει από το να περιμένει. Η Κρητική ομάδα εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα εφόσον οριστικοποιηθεί η κατάσταση, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά είναι λογικό να υπάρξει καθυστέρηση.

Αυτή η υπόθεση μαζί με του Φελίπε είναι οι σημαντικότερες εκκρεμότητες του Ομίλου, μετά τη συμφωνία και την παραμονή του Πραξιτέλη Βούρου. Πρόκειται για δύο υποθέσεις που ως γνωστόν θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις της Κρητικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ: Το ρόστερ, τα «θέλω», τα κενά και τα ερωτηματικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.