​Mε Λάμπρου η «πρώτη» του ΠΑΟΚ

SMS
22:13 | 21/06/2022

Όπως αναμενόταν ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν παρών στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Ο Λάμπρου είναι ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον ΟΦΗ και ο Λουτσέσκου τον κάλεσε, αλλά μένει να δούμε αν τον υπολογίζει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο διαμόρφωσης του ρόστερ για τη νέα χρονιά και οι απουσίες είναι αρκετές, όπερ σημαίνει πως ο Λάμπρου επί της ουσίας έρχεται να καλύψει το κενό.

Βέβαια, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ να μη μπορεί τίποτε άλλο να κάνει από το να περιμένει. Η Κρητική ομάδα εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα εφόσον οριστικοποιηθεί η κατάσταση, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά είναι λογικό να υπάρξει καθυστέρηση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρώτη προπόνηση:

«Ένα μήνα μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν κι ένα μήνα πριν το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για το Europa Conference League, ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για νέες… περιπέτειες. Ξεκούραστος. Με νέα πρόσωπα. Με παλιούς γνώριμους. Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου .Η Νέα Μεσημβρία υποδέχτηκε και πάλι το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ για την πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου και η μπάλα ήταν πρωταγωνίστρια εξ αρχής. Οι εποχές που τα κλισέ έλεγαν «τους έβγαλε το λάδι στο τρέξιμο» έχουν περάσει. Πλέον δεν χρειάζεται να περικυκλώνεις το γήπεδο για να δουλέψεις στη φυσική κατάσταση. Ο γρήγορος ρυθμός της μπάλας αρκεί…Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Λύρατζης , Α.Ζίβκοβιτς , Κούρτιτς , Ταλιχμανίδης , Κούτσιας κι ο Ζαμπά , ο οποίος έχει εξασφαλίσει έξτρα άδεια. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ειδικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.Την Τετάρτη (22.06) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.