Με Λάρκιν η προεπιλογή της Τουρκίας

14:01 | 22/11/2020

Η Τουρκία ανακοίνωσε την προεπιλογή για τους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket 2022, με τον Σέιν Λάρκιν να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

Το όνομα του Σέιν Λάρκιν ξεχωρίζει στην προεπιλογή της Τουρκίας ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Eurobasket 2022, με τον Αμερικανό σταρ της Αναντολού Εφές να καλείται για πρώτη φορά.

Ο Ορχούν Ενέ - που αντικατάστησε τον Ουφούκ Σαρίτσα μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού - ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας, η οποία όπως γίνεται σαφές από το όνομα του Λάρκιν έχει και παίκτες EuroLeague, ενόψει των αγώνων με Κροατία (27/11) και Ολλανδία (29/11).

Σημειωτέον, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 26 Νοεμβρίου και η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαλένθια στις 29 Νοεμβρίου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Η προεπιλογή της Τουρκίας: Σέιν Λάρκιν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Εγκέ Αράρ, Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπουγραχάν Τσουνσέρ, Σερτάκ Σανλί, Τόλγκα Γκελτσίμ, Αλπερέν Σενγκούν, Σέμους Χάζερ, Μπερκ Ντεμίρ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου, Μεταχάν Ακιέλ, Γιγκίτ Αρσλάν, Μετεχάν Μπίρσεν, Μπερκάν Ντουρμάζ, Μπερκ Ουργκουλού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.