Με Μαρινάκη και ντε Γκουζμάν ο ΟΦΗ

13:17 | 06/02/2021

Συμπεριλήφθηκαν και οι δύο στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό (07/02, 17.15).

Ο Νίκος Μαρινάκης είναι απολύτως υγιής και μετά από καιρό βρίσκεται ξανά στις επάλξεις. Ο Γιώργος Σίμος, μάλιστα, τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για την αναμέτρηση του Ομίλου κόντρα στους Πειραιώτες.

Μετά από 4 μήνες απουσίας, ο 28χρονος αμυντικός του ΟΦΗ είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ολλανδό μέσο, οποίος υπολογίζεται κανονικά. Η σχετική ενημέρωση:

"Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/2) η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (7/2, 17:15, «Γ. Καραϊσκάκης»).

Οι Νίκος Μαρινάκης και Jonathan De Guzman προπονήθηκαν κανονικά για μια ακόμη ημέρα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία εντάχθηκε και ο Θοδωρής Μίγγος.

Αντίθετα, ο Felipe Souza ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο τραυματίας, Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Απόστολος Γιάννου, με τους Πραξιτέλη Βούρο και Adil Nabi να κάνουν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz.

Η σημερινή προπόνηση ήταν δομημένη γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, αντίδρασης, μεταβιβάσεων, μετάβασης, τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι, Juan Neira και Miguel Mellado, όπως και οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Μανώλης Σμπώκος, Βασίλης Σηφάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης".


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.