Με μοναδικό γνώμονα το καλό του «Τσίλια»

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τον Κοσμά Τσιλιανίδη

Από την επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ την Τετάρτη αναφορικά με τα της προπόνησης, έγινε γνωστό ότι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και υπέρηχο, κάτι αναμενόμενο, προκειμένου να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η κρητική ΠΑΕ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η συντηρητική θεραπεία στον ποδοσφαιριστή συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό την αποφυγή νέου χειρουργείου. Επί της ουσίας δηλαδή, οι ενοχλήσεις δεν έχουν σχέση με την επέμβαση που έκανε και το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε μετά το σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι.

Στον ΟΦΗ πορεύονται αναφορικά με τον «Τσίλια» με μοναδικό γνώμονα την υγεία του παίκτη και δεν χρειάζεται να ρισκάρουν ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του.

Όπως είναι λογικό, άπαντες στον Όμιλο θέλουν να είναι ο ποδοσφαιριστής πανέτοιμος για να μπει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, δίχως προβλήματα, ώστε να είναι διαθέσιμος για τη νέα σεζόν, αφήνοντας πίσω του ό,τι τον ταλαιπώρησε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ο Τσιλιανίδης είναι μία σημαντική μονάδα και έλειψε ιδιαίτερα και γι' αυτό ακριβώς δεν πρόκειται να βιαστούν τώρα που η σεζόν πλησιάζει στο φινάλε.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής και του υπέρηχου για να δουν την πορεία του γονάτου και πώς θα κινηθούν στη συνέχεια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.