Με Μπουρσέλη και Κάιπερς στον «τελικό»

18:57 | 17/05/2018

Χρόνος για χάσιμο και μεμψιμοιρία δεν υπάρχει στον Εργοτέλη, ο οποίος ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο (20/5) αγώνα παραμονής με τον Αιγινιακό στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στο οριακότατο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αυτό παιχνίδι, η κρητική ομάδα θα παρουσιαστεί όπως δείχνουν τα πράγματα πάνοπλη, καθώς στη διάθεση του προπονητή θα βρίσκονται τόσο ο Ούγκο Κάιπερς, όσο και ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ο Βέλγος σκόρερ του Εργοτέλη εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στον αγώνα με τη Σπάρτη, ενώ ο Μπουρσέλης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση. 

Μάλιστα στην προπόνηση της Πέμπτης (17/5) πήρε μέρος κανονικά και γυμνάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με όλους όσοι δεν ήταν βασικοί στην Καρδίτσα, με τους τελευταίους να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Πέμπτης και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο Παγκρήτιο για προπόνηση. 

Την Παρασκευή (18/5) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα έχουν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10:30 το πρωί. Το Σάββατο (19/5) θα γίνει ουσιαστικά η κανονική προπόνηση όλων των παικτών, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.