Με νέα πρόσωπα, αλλά και απρόοπτα η αποστολή του ΟΦΗ

13:48 | 15/09/2023

Ποιους πήρε ο Νταμπράουσκας για τη Λαμία και ποιοι έμειναν εκτός.

Μπάουμαν και Γκλάζερ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Ο Αντριαν Ριέρα έμεινε εκτός αποστολής, αφού τραυματιστηκε στην προπόνηση και η πρώτη εκτίμηση είναι κάκωση στον προσαγωγό. Τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική.

Εκτός έμεινε και ο Μοσκέρα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά ο κόουτς αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Εκτός έμεινε και ο Νίκος Χριστογεώργος που δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με τους Noam Baumann και Dan Glazer να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (16/9) εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Ο Adrian Riera αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, ενώ ο Harold Mosquera αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στο τέλος της προπόνησης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο Νίκος Χριστογεώργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda,Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Neira, Toral, Phellype, Dicko.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.