Με Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

17:22 | 30/09/2021

Ο Αργεντινός «εγκέφαλος» του ΟΦΗ βρίσκεται στις επάλξεις!

Στον Όμιλο έχουν στρέψει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (03/10) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για να ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο το σύνολο του Νιόπλια θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο του σερί στο πρωτάθλημα.

Τα νέα σήμερα ήταν θετικά για τον Μακεδόνα τεχνικό, αφού ο Χουάν Νέιρα γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση απέναντι στον «δικέφαλο».

Ο 32χρονος μέσος δέχτηκε ένα χτύπημα στον μηρό του δεξιού του ποδιού στη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο είναι πλέον απολύτως καλά και αναμένεται να βρίσκεται ξανά στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Και φυσικά είναι σπουδαίο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θα έχει ετοιμοπόλεμο τον Νέιρα, καθώς η επιρροή του στο παιχνίδι του ΟΦΗ είναι σημαντική.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Juan Neira να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/9) μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/10) με τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Θεραπεία έκανε ο Luc Castaignos, ενώ ο Bruce Kamau δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (1/10), στις 10:00».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.