Με νέο… συμπαίκτη το Δ.Σ. του Ανθεστίωνα

20:34 | 27/06/2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ετησία γενική συνέλευση του Ανθεστίωνα.

Έγιναν, παράλληλα, οι εκλογές από τις οποίες αναδείχθηκε νέο Δ.Σ. Στον προεδρικό, βέβαια, θώκο παραμένει για 4η χρονιά ο Κώστας Γιαννακάκης, ωστόσο το σχήμα είναι αρκετά ανανεωμένο. 

Το θετικό, εξάλλου, είναι πως ενεργοποιείται και πάλι ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και επιχειρηματίας από την περιοχή του Θραψανού, Γιάννης Αγγελάκης, ο οποίος συμμετέχει στην καινούργια προσπάθεια. 
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την Κυριακή 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του ΑΟ Ανθεστίων, όπου παρουσία μελών και φίλων του σωματείου εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Βασικό θέμα ήταν οι αρχαιρεσίες και αναδείχθηκε νέα διοίκηση, που απαρτίζεται πλέον από 9μελες σχήμα. 
Η σύνθεση του έχει ως εξής: 
Πρόεδρος: Κώστας Γιαννακάκης
Αντιπρόεδρος: Μανόλης Μελαδάκης
Γραμματέας: Νίκος Κρητσωτάκης
Ταμίας: Γιώργος Χριστοφάκης
Μέλη: Γιάννης Αγγελάκης
Κώστας Γιουλάκης
Γιάννης Μαυραντωνάκης
Γιώργος Χατζηνικολάκης
Κώστας Μαριόλος

Η νέα διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει, ότι μετά την πρώτη συνεδρίαση και τη συγκρότηση σε σώμα, μια νέα εποχή ξεκινά για το σωματείο μας. Διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας, αλλά προσπαθώντας ταυτόχρονα να κάνουμε συνεχόμενα βήματα ανάπτυξης, είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια για ένα νέο μοντέλο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. 

Μετά από πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα, δημιουργείται μια ομάδα ανθρώπων από το Θραψανό που θα συνδράμει οικονομικά και όχι μόνο, σ’ αυτό το εγχείρημα. Με την καθοριστική συμβολή του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ομάδας μας, Γιάννη Αγγελάκη που μετέχει και στο Δ.Σ., έχει ήδη στελεχωθεί ένα βασικός κορμός υποστηρικτών. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και σχετικές ανακοινώσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.