Με ορίζοντα... την Ολλανδία

10:05 | 21/06/2024

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ και το ιδανικό σενάριο.

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση ενώ σε πάνω από 20 ημέρες η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής η Κρητική ομάδα έχει κάνει δύο προσθήκες και έχει καλύψει τα κενά στα δύο άκρα της άμυνας με τις μεταγραφές των Γκονζάλεθ και Χατζηθεοδωρίδη.

Το βάρος στην άμυνα παραμένει, αφού κινείται για την απόκτηση στόπερ (ίσως και δύο), ενώ σίγουρα θα πάει για αμυντικό χαφ, ώστε να αντικατασταθεί ο Μεγιάδο, για εξτρέμ και για επιθετικό.

Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά με συζητήσεις και προτάσεις και πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά στις απαντήσεις. Δεδομένα ο στόχος των επικεφαλής είναι να προχωρήσουν τα μεταγραφικά μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να δουλέψει εκεί την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Το ιδανικό για τον Ομιλο είναι να έχουν γίνει ακόμη τρεις κινήσεις μέχρι το ταξίδι στην Ολλανδία κάτι που θα δώσει... καλό βαθμό στον μεταγραφικό απολογισμό έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι έγιναν γρήγορες κινήσεις με τις δύο πρώτες μεταγραφές που βοήθησαν και στο επικοινωνιακό κομμάτι και λογικό είναι να υπάρχει η προσδοκία για ανάλογη συνέχεια.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.