Με προβλήματα και... προβληματισμό ο Εργοτέλης στη Σπάρτη

10:35 | 26/03/2022

Στη μάχη της 26ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 ρίχνονται σήμερα Εργοτέλης, Χανιά και Επισκοπή.

Με αρκετές απουσίες, αλλά και τη σχετική παγωμάρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις από τις αποκαλύψεις του Capitano.gr και τις δηλώσεις του Γιώργου Τουτζάρη, ο Εργοτέλης επιστρέφει στη δράση για το πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 και θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 14:45 στη Σπάρτη τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό την περασμένη αγωνιστική και προέρχονται από τις δύο «λευκές» ισοπαλίες με Παναθηναϊκό Β' και Καραϊσκάκη.

Ο Νίκος Μπαδήμας έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού για το σημερινό παιχνίδι δεν έχει στη διάθεσή του τους Πέιο, Άπι, Μπουρσέλη και Ποζατζίδη.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Τσέλιος, Τζελέπης, Ντουμάνης, Κωστανάσιος, Σαρρής, Κόλα, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Κουτάντος, Conraad, Νeral, Πατρινός, Κοκκίνης, Βουτσάς, Mico, Αλεξάκης, Θεοδωράκης.

Σήμερα αγωνίζονται ακόμα δύο Κρητικές ομάδες, ο λόγος για τα Χανιά που υποδέχονται τον Παναθηναϊκό Β' και την Επισκοπή που παίζει εκτός έδρας με το Αιγάλεω.

Όσον αφορά στις σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις, μόνο ένα ματς, αυτό του Αιγάλεω με την Επισκοπή, θα δείξει η κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ3).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Νότιος όμιλος

14:45 Χανιά – Παναθηναϊκός Β

14:45 Αιγάλεω – Επισκοπή

14:45 Αστέρας Βλαχιώτη – Εργοτέλης

14:45 Διαγόρας – Καραϊσκάκης

Θυμίζουμε πως μεσοβδόμαδα η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Λεβαδειακού που είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή επτά ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, οι οποίοι δεν είχαν αναθεωρήσει τις κάρτες υγείας τους αν και είχαν νοήσει πρόσφατα από κορωνοϊό. Η ένσταση είχε απορριφθεί σε πρώτο βαθμό.

Η Επιτροπή Εφέσεων λοιπόν, κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ του Λεβαδειακού (είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα), επέβαλε στην Καλαμάτα πρόστιμο 8.000 ευρώ και της αφαίρεσε τρεις βαθμούς. Η Καλαμάτα ενημέρωσε πως θα προσφύγει στο CAS.

Δείτε τη νέα βαθμολογία της πρώτης δεκάδας:

* (σε παρένθεση οι αγώνες που έχουν δώσει)

Λεβαδειακός 50 (23)

Καλλιθέα 44 (23)

Κηφισιά 43 (24)

Καλαμάτα 41 (23)

Χανιά 41 (24)

Αιγάλεω 38 (22)

ΑΕΚ Β 37 (24)

Επισκοπή 35 (24)

Εργοτέλης 33 (23)

Παναθηναϊκός 29 (23)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.