«Με σεβασμό για αυτό που μας ανήκει…»

15:57 | 17/03/2018

Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΟΑ.

Οι «κυανόλευκοι» τονίζουν πως με σεβασμό στους Ατσαλενιώτες θέλουν να πάρουν αυτό που τους ανήκει, δηλαδή το πρωτάθλημα. Ζητούν, επίσης, από τον κόσμο τους να στηρίξει δυνατά και με άψογη συμπεριφορά την ομάδα, ενώ κλείνουν με την ευχή άπαντες ν’ απολαύσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Την Κυριακή στο Ατσαλένιο, στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας παίζει για το διπλό, έτσι ώστε να πανηγυρίσει από τώρα το πρωτάθλημα σε άλλο ένα ντέρμπι μεταξύ δύο μεγάλων και ιστορικών σωματείων της πόλης μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν τα πάντα για να μας δώσουν για άλλη μια φορά φέτος χαρά και υπερηφάνεια. Είναι βέβαιο και αναγνωρίζεται από όλους ότι αξίζουν να είναι δίκαια και επάξια στην πρώτη θέση!

Από την αρχή της χρονιάς είναι μόνιμα εκεί χωρίς να το αμφισβητήσει κανείς. Με σεβασμό πάντα στο φιλικό σωματείο ΠΟΑ, με τον οποίο είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90' θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε σε όσους φίλους του Ηροδότου έρθουν στο γήπεδο του Ατσαλένιου και παρακολουθήσουν τον αγώνα, να στηρίξουν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας με το καλύτερο τρόπο και με άψογη συμπεριφορά, όπως κάνουν άλλωστε εδώ και καιρό σε οποιαδήποτε έδρα. 

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα διαφημίσει το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και όλος ο κόσμος που θα παραβρεθεί να χαρεί και να απολαύσει ένα πραγματικό μεγάλο και σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ δύο ιστορικών και προσφυγικών σωματείων της πόλης μας». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.