Με σημαντικές απουσίες στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

18:53 | 02/05/2023

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Αθήνα όπου αύριο φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (Τετάρτη 3/5, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/5) στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση, όπως συνηθίζεται, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί ενόψει της αναμέτρησης με το «τριφύλλι». Ο Ζοάν Σάστρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και θα μείνει εκτός, καθώς έχει ενοχλήσεις. Εκτός μάχης και οι Τάισον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ινγκι Ίνγκασον που έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζίμας, Μπράντον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.