Με Σολίς ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ

13:16 | 19/02/2021

Έτοιμος για το ματς με τους Ηπειρώτες (21/02) ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Ευχάριστα είναι τα νέα στον ΟΦΗ, αναφορικά με τον Ναζαρένο Σολίς. Ο λατινοαμερικανός γυμνάστηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκληρώνουν το πρωί του Σαββάτου (20/02) την προετοιμασία τους και στη συνέχεια ο 43χρονος τεχνικός θ’ ανακοινώσει την αποστολή.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Nazareno Solis να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο Adrian Sardinero ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Vahid Selimovic να κάνουν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναχώρηση για τα Γιάννενα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (20/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.