Με «σούπερ» Αζίζι ο Εργοτέλης

20:44 | 03/08/2019

Σε φιλικό παιχνίδι ο Εργοτέλης επικράτησε με ανατροπή 4-1 του Ηροδότου.

Το πρώτο «τεστ» της προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο οι δύο ομάδες.

«Κιτρινόμαυροι» και «κυανόλευκοι», έτσι, ξεμούδιασαν από τις σκληρές προπονήσεις, ενώ Νίκκι Παπαβασιλείου και Νίκος Σουργιάς χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Νεκτάριος Αζίζι, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 15’ με τον Μανουσάκη και στο 25’ με τον Μπρους, όμως στο 28’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουσίδη.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση και είχε σημαντικές στιγμές με τον Αζίζι (50’) και τον Σταθόπουλο (73’). Μέσα σε τρία λεπτά, βέβαια, έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι.

Στο 75’ ο Σταθόπουλος με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε και στο 77’ ο Αζίζι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους νικητές. Στο 85’ ο Αζίζι σκόραρε και πάλι και πέτυχε το 3-1, ενώ στην εκπνοή ο νεαρός επιθετικός έφτασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Εργοτέλης (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Μποτέ, Ντόμινικ, Μπρους, Καντίνα,  Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Έφορντ, Μπαράτα, Μανουσάκης.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Γροντής, Κουατένγκ, Σταθόπουλος, Αζίζι, Αλεξάκης, Δασκαλάκης.

Ηρόδοτος: (Νίκος Σουργιάς): Παναγιώτου, Ντέλια, Ανιτσάκης, Κανδυλάκης, Παπουτσιδάκης, Κασαπάκης, Κίσσας, Κουσίδης, Καρυωτάκης, Γκίνης, Γαρεφαλάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μήτρου, Μπαλάφας, Μουντράκης, Παναγιωτάκης, Σεραφειμίδης, Ζυγκερίδης, Κουτσογιαννάκης, Ζωνάκης, Αρχοντάκης, Ρουσάκης Καλαμιώτης, Ντέτσικας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εργοτέλης - Ηρόδοτος: Το πρώτο τεστ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.