Με συνταγή... Τούμπας στο ΟΑΚΑ

11:04 | 01/11/2020

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από την ΑΕΚ απόψε στις 19:30 (live @ Capitano.gr). Τα πλάνα του Σίμου για την ενδεκάδα

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει για τον ΟΦΗ το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση. Μία κουρασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες ΑΕΚ, με αρκετά σκαμπανεβάσματα εφέτος, τα οποία θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ και με μία εμφάνιση αλά Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και τις απουσίες. Και δεν είναι και λίγα, ειδικά στη μεσαία γραμμή με το κενό του Ναμπί, ο οποίος χτύπησε στην Τρίπολη, να είναι το μεγαλύτερο. Βέβαια, ο Όμιλος έχει μάθει να ζει με τα προβλήματά του εφέτος και για ακόμα μία φορά καλείται να βγάλει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή.

Στο αποψινό ματς (19:30, δείτε ποιο κανάλι θα το δείξει) είναι πιθανό να δούμε το ντεμπούτο του ντε Γκουζμάν, ο οποίος είναι στην αποστολή. Στην αποστολή είναι και ο Νίκος Μαρινάκης που επέστρεψε.

Πιο συγκεκριμένα στα της ενδεκάδας, ο Βάτερμαν αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν λογικά οι Ουές, Διαμαντής, Βαφέας και Κοροβέσης. Για το αριστερό άκρο της άμυνας, βέβαια, τις ελπίδες του να ξεκινήσει, έχει και ο Λυμπεράκης.

Στα χαφ, τώρα, προβάδισμα έχουν Μεγιάδο και Σακόρ, με την τριάδα να συμπληρώνει ο ντε Γκουζμάν, εκτός και αν προτιμηθεί τελικά ο Μπαλογιάννης. Στη μεσαία γραμμή, πάντως, υπάρχει και ο Στάικος, ο οποίος, όμως, προέρχεται από τραυματισμό.

Στα «φτερά» της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Στάρτζεον και Γρίβας και στην κορυφή ο Γιάννου.

Μετά το τέλος του αγώνα διαβάστε την άποψη του Μανόλη Γρηγοράκη, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιάννη Χαμαλάκη, SOLD OUT στο LIVETALKS, ακούστε το σχόλιό του για όλη την αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία μετά τα ματς του Σαββάτου

Που θα δείτε τα σημερινά ματς της Super League 1


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.