Με την υπογραφή Περέα!

ΟΦΗ

Ο Περέα στο 88ο λεπτό λύτρωσε τον ΟΦΗ και «έγραψε» το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ»!

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς της Τούμπας την περασμένη αγωνιστική και συγκεκριμένα με τον Γιαννούλη να παίρνει τη θέση του Διαμαντή, στην τριάδα της άμυνας.

Πρόβλημα αμυντικά ο ΟΦΗ δεν είχε στο πρώτο μέρος. Μόλις μία φορά απειλήθηκε από τον Αστέρα κι αυτό από στημένο, με κεφαλιά του Μπαράλες που έφυγε άουτ. Η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε την κατοχή και τον έλεγχο, αλλά δεν είχε τη δημιουργία και την έμπνευση με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος μπροστά. Είναι χαρακτηριστικό πως απείλησε μόλις μία φορά, σε σουτ του Ντίκο από πλάγια θέση αριστερά, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει εύκολα.

Ο ΟΦΗ είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης που ήταν διαβασμένος και είχε εγκλωβίσει τους παίκτες-κλειδιά του Ομίλου.

Η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ είχε την μπάλα, αλλά επί της ουσίας δεν ήξερε πως να επιτεθεί και να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Αστέρα.

Η είσοδος του Μοσκέρα στο 66' (αντί του Μπαλογιάννη) έκανε πιο επιθετικό τον ΟΦΗ, του έδωσε μεγαλύτερη ορμή, αλλά η μεγάλη φάση δεν ερχόταν. Ο Νταμπράουσκας έριξε στο παιχνίδι και τον Περέα (αντί του Γιαννούλη) κάνοντας ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, αναζητώντας το πολυπόθητο γκολ.

Ο Νταμπράουσκας έβαλε και τον Μπάκιτς λίγο πριν από το φινάλε, για να βρει τελικά την λύτρωση από τον Περέα στο 88ο λεπτό. Ο άνθρωπος που έχασε την τεράστια ευκαιρία στο 93' στην Τούμπα ήταν αυτός που χάρισε το σπουδαίο τρίποντο για τον ΟΦΗ με κεφαλιά στο 88ο λεπτό, μετά από φάουλ του Λάρσον!

O ΟΦΗ πήρε τη νίκη-θρίλερ, συνεχίζει το αήττητο σερί του, σε ακόμη ένα ματς δεν δέχθηκε γκολ και εύλογα κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.


Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Γιαννούλης (76΄ Περέα), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (85΄ Μπάκιτς), Μπαλογιάννης (66΄ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ακης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένζα, Αντζουλάς, Αλβαρες, Καρμόνα, Μουνάφο (46΄ Γκαρντάβσκι), Σανταφέ (90΄+ Μπενίτο), Μπερτόλιο (61΄ Μπαρτόλο), Κρεσπί (72΄ Σίτο), Μπαράλες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.