Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν τα στελέχη της Ντόρτμουντ

21:09 | 08/05/2018

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των στελεχών της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, η οποία τους άφησε άριστες εντυπώσεις. «Η πόρτα της Ντόρτμουντ, είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ» τόνισαν κατά την αναχώρησή τους.

Και από την πλευρά των Γερμανών, όσο βεβαίως και από τον ΟΦΗ, υπάρχει η διάθεση αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας να παραμείνει ανοικτός, αλλά και να προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Για το λόγο αυτό και προσκλήθηκε τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, όσο και οι άλλοι προπονητές του ΟΦΗ, να επισκεφθούν τον γερμανικό σύλλογο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

«Μπορεί να έχουμε εκατέρωθεν επισκέψεις προπονητών. Μπορούν να μας επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν το δικό μας τρόπο εκπαίδευσης. Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της BVB Edwin Boekamp και συνέχισε λέγοντας: «νομίζω ότι στον ΟΦΗ προσπαθούν να εκπαιδεύσουν σωστά τους νεαρούς παίκτες. Είστε σε ένα νησί και χρειάζεστε καλό σκάουτινγκ και καλή εκπαίδευση σε όλη την περιοχή, προς όφελος της ομάδας».

Με τη σειρά του, ο διευθυντής του τμήματος κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια Matthias Röben, υπογράμμισε: «Συναντηθήκαμε με τους προπονητές του ΟΦΗ και συζητήσαμε για την δουλειά μας στην Ντόρτμουντ. Μας είπαν πολλά πράγματα για το πώς λειτουργούν εδώ και είδα ότι έχουν όρεξη να κάνουν καλή δουλειά, ώστε ο ΟΦΗ να κάνει το επόμενο βήμα για την ακαδημία του. 

Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή και επίσης μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και εκτός ποδοσφαίρου. Έχουμε σύστημα εκπαίδευσης και διαφορετικό σχολικό περιβάλλον. Μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν κάποια πράγματα και μετά θα δούμε το επόμενο βήμα».

Μάλιστα πριν αναχωρήσει από το Ηράκλειο ο κ. Röben, παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης (8/5) την προπόνηση του ΟΦΗ, έχοντας εκ νέου συζήτηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο, παρουσία του Κώστα Ρεπανάκη, του ανθρώπου ο οποίος ανέλαβε όλη αυτήν την πρωτοβουλία και τις επαφές με τον γερμανικό σύλλογο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.