Με το βλέμμα στραμμένο στον Παπαδόπουλο

22:04 | 04/05/2018

Η ταχύτερη ολοκλήρωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι στο επίκεντρο των διοικούντων την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Τα όσα έχουν ήδη συζητηθεί στις επαφές που έχουν γίνει με τον προπονητή, αυτά που έχει μεταφέρει ως επιθυμίες του προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ήταν το βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης της ΠΑΕ, η οποία έγινε την Παρασκευή (4/5) στο ΒΑΚ.

Ζητούμενο εκ μέρους της διοίκησης είναι να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του προπονητή και να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν, προκειμένου να γίνει πράξη η επιθυμία των δύο πλευρών, η οποία είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Το συγκεκριμένο θέμα όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι το πρώτο σε ότι έχει να κάνει με την «επόμενη ημέρα» στην ομάδα, η οποία θα τη βρει στη Super League.

Οι μεταξύ διοίκησης και προπονητή θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας και αυτό που θέλει η διοίκηση είναι να κλείσει θετικά το θέμα παραμονής του Παπαδόπουλου, αν είναι δυνατόν και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Εξίσου σημαντικό ζήτημα, άμεσης συνάρτησης με την παραμονή του προπονητή, είναι και το μπατζετ που θα έχει η ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αυτό προσώρας δεν έχει καθοριστεί ακόμα, καθώς εξαρτάται και από τις άλλες κινήσεις που έχουν προγραμματίσει οι διοικούντες προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή εισροή εσόδων.

Πέραν των εσόδων που θα υπάρξουν από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή οργάνωση στο τμήμα μάρκετινγκ, προκειμένου να υπάρξει αύξηση από τις διαφημίσεις και τις χορηγίες. Και πάνω σε αυτόν τον άξονα θα υπάρχει συνέχεια στις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και ανακοινώσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.